4 دقیقه

زمان مطالعه

انواع پردازشگرصندوق فروشگاهی

انواع پردازشگرصندوق فروشگاهی
فهرست مطالب

مادربرد یا برد اصلی، قطعه‌ کنترل‌کننده و ارتباط‌دهنده همه اجزای داخلی صندوق فروشگاهی مانند رم، هارد و بقیه اجزای داخلی است.

مادربردها در دو دسته صنعتی و تجاری تولید می‌شوند که هر کدام ویژگی‌های خاص خود را دارند.

اگر بخواهیم جامع به موضوع مادربردها نگاه کنیم و تفاوت مادربردهای صنعتی را در مقایسه با مادربردهای تجاری؛ تعریف کنیم باید در خصوص کارایی و قدرت آن‌ها صحبت کنیم.
اگر شما جزو آن دسته از افرادی هستید که در جنوب و یا شمال کشور زندگی و گرما و رطوبت زیادی را تجربه می‌کنید و از قضا طول مدت استفاده از صندوق‌های خود معمولا 24 ساعته است؛ قطعا یکی از مواردی که باید در انتخاب صندوق فروشگاهی به آن توجه ویژه داشته باشید، مادربردهای به کار رفته در صندوق است که حتما از نوع صنعتی باشد.

انواع پردازشگرصندوق فروشگاهی

از مادر برد صنعتی چه توقعی باید داشته باشم؟

شرکت‌های تولید کننده مادربردهای صنعتی در درجه اول محصولات خود را بر مبنای قابلیت‌ها و محدودیت‌ها تولید می‌کنند.

حتی مشخصه‌های ظاهری انواع مادربرد هم بر اساس شرکت سازنده، فناوری ساخت، جدید یا قدیمی بودن تکنولوژی به کار رفته در آن و کاربردی که برای آن طراحی شده‌اند، متفاوت هستند.
شما می‌توانید از یک مادر برد صنعتی، مصرف انرژی مناسب، پشتیبانی از پورت‌های متعدد و ضروری، پشتیبانی از پردازنده‌های قوی در صندوق فروشگاهی و با کیفیت، مقاومت در برابر ضربه و توانایی بسیار بالا برای استفاده در ساعات طولانی و کارکرد بدون وقفه را توقع داشته باشید. این مادربردها تنها گزینه موجود در بازار هستند که برای کاربری در محیط‌های کاری سخت تولید شده اند.

مادربردهای تجاری چه تفاوتی با مادربردهای صنعتی دارند؟

  1. مادربردهای تجاری برای محیط خانگی و استفاده‌های شخصی طراحی شده‌اند که آلین وان، لپ تاپ و کامپیوترهای خانگی از جمله آن‌ها هستند. در صورتی که مادربرد صنعتی اغلب در محیط‌های سخت که دستگاه باید در ساعات کاری طولانی، آب و هوای بد، رطوبت زیاد، لرزش، گرد و غبار، دمای بالا و غیره کار کنند، کارایی دارند، مانند صندوق های فروشگاهی.
  2. یکی از ویژگی‌های مهم و جذاب مادربردهای صنعتی موضوع سفارشی سازی کردن آن با توجه به نیاز مشتری است. برخی از مشتریان با توجه به نوع کسب و کار خود نیازمند داشتن مادربردهای قوی تری هستند که این امکان در ماردبرهای صنعتی بدون محدودیت انجام می شود. اما مادربردهای تجاری این ویژگی را به صورت بسیار محدود دارند و مشتریان امکان استفاده نامحدود از آن‌ها را ندارند.
  3. برای بالا بردن عمر مفید مادربردهای صنعتی هوشمند، از خازن‌های جامد استفاده می‌شود که همین عامل باعث می‌شود کاربر سال‌های طولانی هیچ نگرانی بابت مادربردهای خود نداشته باشند. اما عمر مفید مادربردهای تجاری برای 2 تا 3 سال استفاده مداوم پیش بینی شده است.

بهترین پردازنده مادربرد صنعتی کدامند؟

اغلب تولید کنندگان مادربرد برای اینکه بتوانند سرعت بالایی را برای پردازشگرصندوق فروشگاهی خود به ارمغان بیاورند، اغلب از پردازشگرهای اینتل نوع Celeron  و پردازشگرهای چند هسته اییcorei3 استفاده  می‌کنند.

پردازنده‌های مادربردهای صندوق‌های فروشگاهی چه کار می‌کند؟

اولین سوالی که احتمالا به ذهن شما هم رسیده این است که وظیفه اصلی پردازشگرصندوق فروشگاهی چیست؟

وظیفه اصلی آن‌ها، دریافت اطلاعات از کیبرد و انجام محاسبات و سپس ارسال فرمان به چاپگر یا ذخیره اطلاعات روی هارد دیسک و نمایش همزمان روی مانیتور است.
یک پردازشگرصندوق فروشگاهی می‌تواند چندین هسته داشته باشد. سازندگان تراشه‌های CPU  برای آنکه بتوانند کارهای بیشتری را همزمان انجام دهند از پردازنده‌های چندهسته‌ای که هر هسته یک کار محاسباتی جداگانه را اجرا می‌کند، استفاده می‌کنند.

تکنولوژی خنک کننده در مادربردهای صنعتی و تجاری چیست؟ 

مادربردها برای کارایی بهتر نیاز دارند که خنک بمانند. در مادربردهای تجاری از فن برای خنک نگه داشتن مادربرد استفاده می‌شود، اما در مادربردهای صنعتی فن حذف می‌شود و به جای آن از هیت سینک که یک سیستم خنک‌کننده مادربرد است و بر روی تراشه‌های خاصی روی مادربرد قرار می‌گیرد، استفاده می‌شود. از مزایای هیت سینک بدون فن می توان به عملکرد بی صدا و جلوگیری از آسیب احتمالی تراشه به دلیل خرابی فن اشاره کرد.

مادربردی با پورت‌هایی متنوع

مادربرد صنعتی اکثرا بدلیل استفاده در محیط‌های تجاری مختلف دارای پورت‌های مختلف و زیادی هستند. اکثر مدل‌های معروف دارای دارای 2 پورت USB 3 و 4 پورت USB 2 در پنل جلویی است. اما در مادربردهای تجاری این تعداد تنوع در پورت‌ها وجود ندارد، پس عملا امکان ارتباط با ابزارهای جانبی محدودتر است.

خوب است که بدانید:

برای خرید یک صندوق فروشگاهی مرغوب در ابتدا به نوع صنعتی بودن مادربرد توجه کنید. بعد از آن، نوع CPU  و تکنولوژی خنک کنندگی و سپس رم و نوع هارد آن را مورد توجه قرار دهید.

انواع پردازشگرصندوق فروشگاهی

معرفی یک صندوق فروشگاهی با پردازشگری قدرتمند

 صندوق فروشگاهی K4-j19 بایامکس بــا بدنـه تمـام فلــزی، بهره‌مندی از پردازشــگرهای قدرتمند intel و درگاه‌هـای خروجـی متنوع بــرای اســتفاده در فروشــگاه‌هــای بــا حجــم عملیـات بالا طراحــی شـده‌ است.

مادربرد صنعتی صنــدوق فــروش K4-j19 پردازنده 4 هسته‌ای بدون فن Intel Celeron j1900 2.0 GHz Quad-Core  دارد که اطلاعات را با دقت و سرعت بسیار بالا پردازش می‌کند.
ضمن اینکه پردازنده این دستگاه برای خنک نگهداشتن پردازشگر از قابلیت Fanless Heatsink بهره می‌برد این پردازنده از درگاه‌های ارتباطی و USB3, LAN، 2 USB، COM و VGA پشتیبانی می‌کند و امکان اتصال به کشوی پول، لیبل پرینتر، نمایشگر مشتری (نمایشگر دوم)، دستگاه بارکدخوان، کارتخوان مغناطیسی، کارتخوان بانکی، چاپگر لیبل و کیبورد بی‌سیم را فراهم می‌کند.

با استفاده از این مدل صندوق فروشگاهی به دلیل نوع پردازشگر شما ابزاری توانمندی و پرقدرت دارید که در شرایط استفاده  طولانی مدت و رطوبت بالا یا گرما برای کسب و کار شما کارایی دارد و چه چیزی از این بهتر!

شما می‌توانید برای خرید انواع صندوق فروشگاهی بر روی دکمه زیر کلیک و محصولات بایامکس را مشاهده کنید. همچنین شما می‌توانید برای آشنایی بیشتر با نشان تجاری بایامکس به صفحه درباره ما و یا به سایت ترناسیستم مراجعه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه :

https://bayamax.com/?p=16983

اشتراک گذاری :