5 دقیقه

زمان مطالعه

خودپرداز فروشگاهی چیست؟ / بررسی کامل + ویژگی‌ها

خودپرداز فروشگاهی چیست؟ / بررسی کامل + ویژگی‌ها
فهرست مطالب

عصر شلوغ آخر هفته یا نزدیک سال نو رو در یک فروشگاه بزرگ تصور کنید!
ازدحام جمعیت و صف طولانی صندوق فروشگاه و کارمندان خسته و عصبی فروشگاه‌ها رو در این موقعیت به خاطر بیارید. حالا تصور کنید که مشتری می‌تونه بدون ارتباط با صندوقدار و با آرامش خودش حساب و کتاب خریدهاش رو انجام بده.
اگه مشتری بتونه مستقیم و بدون معطلی با چرخ دستی پر از مایتحاج زندگی، از مرکز خرید پرازدحام، خارج بشه، یک اتفاق خوشایندتری رو تجربه خواهد کرد و علاوه بر این، صاحبان فروشگاه هم با تعداد نیروی کمتر میتونن بهترین سرویس رو به مشتریان خودشون بدن و چالش استخدام نفرات بیشتر رو نداشته باشن.
به لطف اضافه شدن خودپردازهای فروشگاهی به مراکز خرید، حالا در خیلی از فروشگاه‌های به روز دنیا، مشتریان میتونن لذت خرید بدون معطلی رو تجربه کنن. با بایامگ همراه باشین تا این ابزار کاربردی فروشگاهی و نحوه کارش رو بیشتر بشناسین.

در ابتدا تعریفی از اینکه خودپرداز فروشگاهی چیست داشته باشیم:
خودپرداز فروشگاهی دستگاه الکترونیکی است که در فروشگاه‌ها و مراکز خرید به شدت کارایی دارد. این دستگاه به مشتریان امکان می‌دهد کالاهای خود را بدون نیاز به صندوقدار انتخاب و خریداری کنند.
با استفاده از صفحه لمسی و منوهای گرافیکی، مشتریان قادر هستند، بارکد محصولاتی که قصد خرید آن‌ها را دارند، با دستگاه بارکدخوان اسکن، سپس از طریق صفحه نمایش، قیمت محصول و جمع نهایی مبلغ خریدشان را مشاهده و در صورت تایید، از طریق کارتخوان متصل به‌سیستم، تسویه حساب و در نهایت رسید خرید را دریافت کنند.

چه کسب و کارهایی از خودپرداز فروشگاهی استفاده می‌کنند؟

1. فروشگاه‌های خرده‌فروشی: مانند سوپرمارکت‌ها، فروشگاه‌های زنجیره‌ای، فروشگاه‌های الکترونیکی و …

2. رستوران‌ها و کافی‌شاپ‌ها: برای پذیرش پرداخت‌های نقدی و با کارت

3. هتل‌ها و مجتمع‌های رفاهی: برای پذیرش پرداخت‌های مسافران

4. بانک‌ها و موسسات مالی: برای ارائه خدمات بانکی به مشتریان

5. شرکت‌های تلفن همراه: برای شارژ حساب مشتریان

6. سینما، استخرها ، تئاتر و سالن‌های تفریحی: برای فروش بلیت

7. پاسخگوئی به سوالات مشتریان و اطلاع رسانی درباره محصولات

خودپردازهای فروشگاهی دقیقا چه می‌کنند؟

خودپرداخت فروشگاهی یا سلف چک اوت، در مراکزی که در بالا گفته شد و تقریبا در تمام فروشگاه‌هایی که روزانه حجم زیادی از سفارشات را مدیریت می‌کنند و نیاز به فروشنده یا راهنمای دائمی دارند، مخصوصا” فروشگاه‌های زنجیره‌ای و هایپرمارکت‌ها قابل استفاده است. این تجهیزات نسل جدیدی از صندوق‌های فروشگاهی به حساب می‌آیند.

6 مزیت استفاده خودپرداز فروشگاهی

1- افزایش بهره‌وری: با استفاده از خودپردازهای فروشگاهی بهره‌وری در چند حوزه افزایش می‌یابد.

  • کاهش زمان انتظار در مقایسه با استفاده از صف صندوقدار
  • کاهش هزینه‌های نیروی کار: صاحبان کسب و کار می‌توانند از صندوقداران در بخش‌های دیگر بهره گیرند
  • تعامل بالای مشتری: خریداران باید بارکدهای محصول را اسکن کرده و نسبت به پرداخت اقدام کنند

2- بهبود تجربه خرید مشتریان: سرعت ثبت تراکنش، قابلیت اطمینان، سهولت استفاده و لذت بردن از تاثیرگذارترین عوامل منجر به رضایت مشتری هستند. مشتریان از راحتی خرید بدون انتظار در صف لذت می‌برند. تعامل سریع از طریق صفحه لمسی مشتری را هیجان زده می‌کند و در این تجربه خرید مشتریان می‌توانند با هر سرعتی که بخواهند خرید کنند و تسویه را انجام دهند. همچنین مشتری می تواند زمان بیشتری را صرف انتخاب اجناس قفسه فروشگاهی و یخچال فروشگاهی کند.

3- بهینه‌سازی فضا: میزهای خودپرداخت قطعاً فضای کمتری را نسبت به میز صندوقدارها اشغال می‌کنند. از آنجایی که حساب و کتاب در خودپرداخت سریع‌تر از صندوقدارهاست، معمولاً یک صف در هر میز خودپرداخت وجود دارد که باعث صرفه‌جویی در فضای اضافی می‌شود.

4-پشتیبانی از منوی چند زبانه: یک کیوسک خودپرداز فروشگاهی می‌تواند با تعریف چندین زبان مختلف با مشتریان ارتباط برقرار کند و دیگر نیازی به مترجم در غرفه صندوقدار نیست.   

5-فروش بدون وقفه: دستگاه انسان نیست که ساعات استراحت یا خستگی داشته باشد این دستگاه در هر زمانی بدون وقفه آماده فروش به مشتریان و خدمت رسانی است.

6- محاسبه دقیق‌تر: کیوسک پرداخت برای محاسبات نیازی به نیروی انسانی ندارد. در نتیجه، تمام محاسبات به صورت دقیق انجام می‌شوند و از خطای انسانی خبری نیست. علاوه‌بر این، کیوسک پرداخت به سیستم مدیریت محتوای آنلاین متصل است. بنابراین، در هر زمان و هر مکان که اراده کنید، می‌توانید صورت‌حساب‌ها و گزارش‌های فروش را به صورت دقیق محاسبه شده دریافت کنید.

خودپرداز فروشگاهی چیست؟ / بررسی کامل + ویژگی‌ها

مشتریان چطور با کیوسک خودپرداز فروشگاهی کار می‌کنند؟

با این 4 مرحله مشتریان خریدشان را انجام می‌دهند:

  • مرحله1: مشتری برای شروع تسویه حساب با صفحه خوش آمدگویی تعامل می‌کند. تعامل مشتری با کیوسک‌های تخصصی با قابلیت چند نقطه لمسی و انتخاب زبان یا دیدن چند تبلیغ بازاریابی فروشگاه انجام می‌شود.
  • مرحله 2: اسکن محصولات با استفاده از اسکنر بارکد که جزو اصلی سیستم‌های خود پرداخت است. مشتریان می‌توانند به جای جستجو و انتخاب دستی از لیست محصولات، فوراً موارد را به سبد خرید اضافه کنند.
  • مرحله3: پرداخت هزینه سفارش‌ها: پایانه پرداخت این دستگاه‌ها معمولاً شامل یک پایانه یکپارچه برای کمک به مشتریان برای پرداخت با کارت اعتباری است. برخی از کیوسک‌ها همچنین دارای یک دستگاه تحویل پول نقدی برای پشتیبانی از پرداخت نقدی هستند.
  • مرحله 4: مشتری تسویه حساب را تکمیل  و رسید دریافت می‌کند.

نکته:

برای اینکه واقعاً بازده سرمایه گذاری بالایی داشته باشید، کیوسک‌های شما باید بصری و منعطف و طبق نیازهای مشتری طراحی شده باشند. در غیر این صورت، مشتریان شما به باجه‌های تسویه حساب معمولی قبل باز می‌گردند.

ویژگی‌های دستگاه‌های خودپرداز فروشگاهی

خودپرداز فروشگاهی قابلیت ذخیره سازی اطلاعات دارند که این امر به صاحبان مشاغل کمک می‌کند سوابق خرید مشتریان را برای اطلاعات آماری و شناخت محصولات پرفروش و یا برای اهداف بازاریابی ذخیره داشته باشند.

ویژگی دیگر این دستگاه‌ها نحوه قرار گیری آن است که می‌تواند به صورت مستقل، روی میز چک اوت و یا روی دیوار نصب شوند که این ویژگی فصای پرت را به حداقل می رساند و می تواند مدیران را برای کنترل ترافیک  فروشگاه کمک کند و یا به کمک فروشگاه‌هایی بیاید که از حداقل فضاها استفاده کنند و درگیر فضا نباشند.

نمایشگرهای این دستگاه‌ها با داشتن نقاط حساس لمسی زیاد ارتباط سریعتری را بین پردازنده و انگشتان مشتری برقرار می‌کند این دستگاه‌ها معمولا از تکنولوژی لمسی استفاده می کنند.

بسیاری از دستگاه‌های موجود در بازار به درگاه‌های مختلف ارتباط می توانند متصل شوند تا صاحبین کسب و کار به سادگی به دستگاه‌های دیگر وصل شوند و اطلاعات مورد نیاز خود را رد و بدل کنند.  

سیستم عامل‌های خودپردازها ویندوز است که همین عامل کمک می‌کند که مدیران فروشگاه از امکانات مختلف این دستگاه‌ها  استفاده کنند.

جنس این دستگاه‌ها محکم و مقاوم هستند و در برابر نور خورشید گرد و خاک و خط و خش مقاوم طراحی شده‌اند.  

خودپرداز فروشگاهی چیست؟ / بررسی کامل + ویژگی‌ها

نکته کلیدی برای انتخاب دستگاه خودپرداز:
مهم‌ترین موضوع برای داشتن یک دستگاه خودپرداز فروشگاهی؛ موضوع گارانتی و خدمات پس از فروش آن است. اگر دستگاهی دارای خدمات پس ازفروش طولانی و گارانتی معتبری باشد، شما می‌توانید با خیال راحت در صورت بروز هرگونه اتفاق یا حادثه‌ای از  واحد خدمات پس از فروش دستگاه پاسخگویی و راهنمایی مطالبه کنید.

نتیجه گیری:

یادمان باشد که برای انتخاب تجهیزات، همه چیز به کارایی باز می گردد. یعنی انجام کارهای بیشتر در زمان کمتر،  که دقیقاً همان چیزی است که تسویه حساب شخصی با دستگاه‌های خودپرداز برای صاحبان کسب و کار امروزی ارائه می‌دهند. بنابراین، اگر به دنبال ساده‌سازی عملیات و افزایش سود و جذب مشتریان بیشتری هستید، پرداخت شخصی با دستگاه‌های خودپرداز سلف سرویس همان چیزی باشد که نیاز دارید.
گروه شرکت‌های ترنا با نشان تجاری بایامکس، خودپرداز فروشگاهی را در 3 مدل سیستم خودپرداز فروشگاهی REGOR M21 ، REGOR M15، REGOR X21 با کارائی‌های متنوع ارائه می‌کند که شما با بررسی بیشتر و بسته به نوع کسب و کارتان می‌توانید به بهترین انتخاب برسید.

کاتالوگ محصولات بایامکس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه :

https://bayamax.com/?p=15698

اشتراک گذاری :